KØB MED KREDITKORT -
så er fremgangsmåden følgende:

Du handler i webshoppen - og når du kommer til betaling/kassen - vælger du KREDITKORT. Du viderestilles til betalingssiden, hvor du udfylder dine kreditkortoplysninger i skemaet. Når betalingen er godkendt vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail.

Når ordren er gennemført og bogen er klar til afsendelse modtager du mail med forsendelsesoplysninger og du kan følge pakkens vej til dig.

KØB MED MOBILEPAY -
så er fremgangsmåden følgende:

Du handler i webshoppen - og når du kommer til betaling/kassen - vælger du Kreditkort/MobilePay eller Google Pay. Udfyld oplysninger på betalingsiden (mobilnummer). Når vi har modtaget din indbetaling behandler vi din ordre. Når ordren er klar og pakket sender vi en mail med forsendelsesoplysninger og så skal du blot vente på din bog ankommer.

KØB MED EAN FAKTURA-
så er fremgangsmåden følgende:

Der modtages også bestilling/betaling via EAN-nummer i webshoppen. Offentlige virksomheder, som f.eks. institutioner og kommuner som ønsker at betale via EAN nummer indtaster disse oplysninger ved betalingsoplysninger i KASSEN.
Indtast gerne kontaktperson og evt. rekv. nummer i felterne.

LEVERING TIL UDLANDET

Webshoppen tillader kun forsendelse til Danmark. Indtil videre kan vi desværre ikke levere til Sverige, Norge m.m. Udgifter til forsendelse og told er alt for store.