WEBSHOPPEN - VILKÅR OG BETINGELSER

BESTILLING
Ordrebekræftelsen bliver sendt kort efter at du har gennemført ordren online. Når ordren er afsluttet, sendes en mail vedlagt faktura og information om forsendelse m.m.
Du kan altid få tilsendt en kopi af faktura ved at skrive til info@forlaget-mailand.dk

PRISER
Alle angivne priser er i danske kroner og er inklusive 25% moms og eksklusiv leveringsomkostninger

HVEM SÆLGER VI TIL
Vi sælger til private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner i Danmark.

BETALINGSMULIGHEDER
Du kan betale med disse muligheder: :
VISA, MasterCard m.m. (dog ikke Dankort uden VISA)
MobilePay
Google Pay
Apple Pay
EAN betaling
Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Forlaget Mailand benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

LEVERING
Vi bestræber os på en hurtig og effektiv levering. Vi benytter dao som fragtleverandør, og alle vores forsendelser bliver sendt som pakke - efter dit valg til privatadresse eller en pakkeshop. Dao Informerer/adviserer til dig om din forsendelse via mail og SMS - så du bliver oplyst om forsendelsen.
Vi leverer kun varer i Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted førstkommende hverdag.
Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid giver vi dig besked på mail.
Alle varer leveres med dao – dog med GLS til erhvervsadresser.
NB! Ved  ønske om levering til udlandet fx Sverige/Norge/Færøerne - kontakt os venligst på mail - så vi kan finde en løsning på forsendelse,

FRAGTPRISER
Fragtprisen er 30 kr. leveret til pakkeshop og 35 kr. leveret til privatadresse (beløb er inkl. moms). Du vil kunne se fragtprisen så snart du har tilføjet produktet til indkøbskurven.

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@forlaget-mailand.dk.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Ved e-bøger og andre digitale produkter bortfalder fortrydelsesretten ved download/ibrugtagning.

DET SKAL DU VIDE NÅR DU KØBER E-BOG (PDF) ELLER LYDBOG (MP3)
1. Du kan ikke fortryde købet af filer til download.
2. Når du har hentet lydbogen eller e-bogen (pdf), må du ikke videregive den til andre. Du køber den til personligt brug.

RETURNERING
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Medsend en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen.
Meddelelsen skal gives pr. mail til info@forlaget-mailand.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du kan med fordel benytte vores returportal, som du finder her
https://www.forlaget-mailand.dk/retur
Her udfyldes returformular og du kan også her bestille og betale forsendelsesetiket.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

REKLAMATIONSRET
I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamation skal meddeles til Forlaget Mailand. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert anvendelse af produktet. Forlaget Mailand dækker omkostningerne til genlevering. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. Reklamationer sendes til

Forlaget Mailand
att. Thorkil Mailand
Porsevej 5
9800 Hjørring

PERSONDATAPOLITIK
Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af os selv. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

KLAGEMULIGHEDER

Du kan sende en mail til Forlaget Mailand, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage. Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk


FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Forlaget-Mailand forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

MISBRUG
Misbrug af Forlaget-MaIland.dk medfører politianmeldelse.